Cransberg Meubelmakerij

Tijdloos ontwerp in duurzaam materiaal

kast in bamboe en mdf

Het gebeurt vaak dat ik het verzoek krijg een kast te ontwerpen die multi-inzetbaar is. Deze kast is dat in optima forma, en heeft gedurende zijn leven al vele gedaanteverwisselingen ondergaan. Hij bestaat uit vier delen van 150 cm breed en 90 hoog. Elk deel heeft een makkelijk te demonteren sokkel van 10cm hoog. De vier delen naast elkaar zouden een kast opleveren van 6 meter lang, en 100cm hoog. Delen kunnen ook met de rug tegen elkaar geplaatst worden, bv haaks op een muur. Of, in een grote woonkamer, verspreid over de ruimte staan, om zo een zekere eenheid in het interieur te brengen.

Daarnaast moest er zo weinig mogelijk regelmaat is het lijnen- en vlakkenpatroon te zien zijn. Dat betekent dat geen enkele deur of lade hetzelfde formaat en kleur heeft.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Cransberg Meubelmakerij